Algemene informatie

Zit je jezelf wel eens in de weg? Voelt het soms alsof de hele wereld tegen je is? Zou je, simpel gezegd, vaker blij willen zijn? Ik heb goed nieuws voor je: dat kan!

Iedereen maakt wel eens een periode mee dat het allemaal niet zo lekker loopt. Op het werk zetten ze je onder druk, je kinderen bepalen je ritme, vrienden vragen al je aandacht, je voelt je down en alles is te veel. Zulke periodes horen bij het leven. Het zijn vaak niet de leukste periodes. Zou je willen dat je er minder last van had?
  • Plek om je te ontwikkelen
  • Grip krijgen door los te laten
  • Verbinding met jezelf, verbinding met anderen
  • Delen van ervaringen
  • Geven en krijgen
  • Modules bestaande uit 10-13 lessen
  • Maandelijks terugkerende workshop 'Blijheid voor Beginners'
  • In groepen van maximaal 12 deelnemers

Grip krijgen door los te laten

Grip krijgen door los te laten. Het klinkt als een tegenspraak, maar toch klopt het als een bus. Maar wát moet je dan precies los laten? En wat gaat het je brengen?
Over wat het je gaat brengen kan ik kort in zijn: wonderen. Een ander woord kan ik er niet voor verzinnen. Maar daar moet je dan wel wat voor doen. Loslaten. Om precies te zijn: weerstand loslaten. Opgekropte en verdrongen emoties stagneren de flow in je leven. Door die obstakels te Herkennen, Erkennen en Los te laten, begint de flow in je leven weer te stromen. Daardoor verandert je leven en dat kun je gerust een wonder noemen.


Blij leven

De Amerikaan Dr. David R. Hawkins (1927-2012) heeft van blij  leven zijn levenswerk gemaakt. Hij was een beroemde onderzoeker en wetenschapper op het gebied van het bewustzijn. Hij is ervan overtuigd dat een blijer leven zonder lijden mogelijk is. Dat betekent niet dat altijd alles leuk is, maar wel dat de vervelende dingen minder vat op je krijgen. En je minder raken.


Dat is de kennis die ik met je wil delen op de School voor Blijheid.

Ik heb Hawkins het voordeel van de twijfel gegeven en zijn gelijk ervaren. Daarom ben ik er zeker van dat het voor jou ook kan werken. Tijdens het cursusjaar 2023-2024 kun je in totaal 3 modules volgen, elk bestaande uit ongeveer 10-13 lessen van 45 minuten. De 3 modules zijn gekoppeld aan de boeken van Hawkins. Wil je eerst wat algemene kennis over een blij leven opdoen? Volg dan de maandelijks terugkerende workshop ‘Blijheid voor Beginners’.   

Wil je meer weten? Bezoek me dan aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. 
Elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is er een inloopochtend.
Maak je me blij mee!