School voor Blijheid Studie Groep
24 januari 2023 
2 min. leestijd

School voor Blijheid Studie Groep

De School voor Blijheid Studie Groep gaat van start onder de vlag van de Pret Club.

School voor Blijheid Studie Groep

Vanaf zaterdag 11 februari start de School voor Blijheid Studie Groep bij Hit it, aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. De Studie Groep valt onder de vlag van het nieuwe initiatief de Pret Club. De Pret Club is - net als de School voor Blijheid - ook een dienst van Hit it Happiness, het bedrijf van Gerard Boersma. Het is een on- en offline platform voor mensen die werk willen maken van een prettiger leven. Voor een klein bedrag van 9,36 euro per maand kunnen mensen lid worden en deelnemen aan diverse groepen of clubs, ter bevordering van een prettiger leven. Om de boel aan te zwengelen start Gerard de School voor Blijheid Studie Groep.

Tweewekelijks

Elke tweede en vierde zaterdag van de maand komen de leden van de Studie Groep bij elkaar om onder leiding van Gerard Boersma, de lessen van David R. Hawkins te leren. Dr. Hawkins was een Amerikaanse Psychiater die tal van boeken heeft geschreven over het Bewustzijn. Hij heeft de Bewustzijnsschaal ontwikkeld en leert en adviseert ons het pad van Verlichting te bewandelen om te komen tot een leven waarbij blijheid een natuurlijke en constante staat van zijn is.
De tweewekelijkse sessies zijn van 10.00-12.00 uur in het pand van Hit it aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden.

Studie Groep

De School voor Blijheid Studie Groep is geschikt voor mensen die op enige wijze een soort van 'vastgelopen' zijn in hun huidige bestaan en op zoek zijn naar oplossingen, antwoorden, verbeteringen, verlichting van leven... Het is dus geschikt voor mensen die bereid zijn om 'naar binnen te keren' en zich 'kwetsbaar' durven opstellen. Gerard Boersma begint de sessie met een les van Dr. Hawkins. Vervolgens faciliteert hij het beschouwende gesprek waarbij er voor iedereen ruimte is voor zijn of haar inbreng. De sessie wordt onderbroken door een korte pauze met koffie en thee.

Lid worden van de Pret Club

Om deel te nemen aan de Studie Groep zal je dus lid moeten worden van de Pret Club. Je betaalt dan slechts 9,36 euro per maand. Schuif 2 keer per maand aan bij de Studie Groep en je hebt het geld er dik en dwars uit. Daarnaast kun je ook nog aansluiten bij andere groepen of clubs, zonder dat het je maar 1 stuiver meer kost. En als bonus heb je ook nog eens toegang tot de online wekelijks drumplezier cursus.

Kick-off en presentatie van de Pret Club

Op zaterdag 4 februari is de kick-off en presentatie van de Pret Club. En jij kunt daarbij zijn. Inloop is vanaf 10.00 uur en om 10.30 uur start Gerard zijn presentatie. Het adres is Ceintuurbaan Noord 112. Ben jij er ook bij? Meld je dan hieronder alvast aan. Dan zie ik je graag op zaterdag 4 februari en/of op zondag 5 februari.

Met enthousiaste groet,

Gerard Boersma.

Aanmeldingsformulier