Studie Groep

De School voor Blijheid Studie Groep

De School voor Blijheid Studie Groep komt elke tweede zaterdag  van de maand van 10.30-12.00 uur bij elkaar bij Hit it Happiness aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. De Studie Groep wordt gefaciliteerd door de Pret Club. Om deel te nemen aan de Studie Groep zou je dus lid moeten worden van de Pret Club. 
  • Maandelijkse bijeenkomst met gelijkgestemden
  • Uitwisseling van kennis en ervaring
  • Verbinding met jezelf en anderen
  • Toegang tot de Pret Club Community en App
  • Toegang tot de Nederlandse vertalingen van de boeken van Dr. David R. Hawkins
  • Je bepaalt zelf wat je erin stopt en eruit haalt
  • En dat voor slechts 9,36 per maand 😘

Veel gestelde vragen

Meteen antwoord op al je vragen? Bekijk hieronder de FAQ's

School voor Blijheid Studie Groep - FAQ's

Voor wie is de Studie Groep geschikt?

Deze School voor Blijheid Studie Groep is geschikt voor mensen die op enige wijze een soort van 'vastgelopen' zijn in hun huidig bestaan en op zoek zijn naar oplossingen, antwoorden, blijheid, verlichting van leven. De lessen van Dr. David R. Hawkins leren ons dat we daarvoor bereid moeten zijn om 'naar binnen te keren' en om het niet (meer) buiten onszelf te zoeken.

Tevens kan de groep een waardevolle aanvulling zijn voor degene die vanuit zelfstudie bezig zijn met de boeken van Hawkins. En dat in het bijzonder door het delen van ervaringen.

Wie is Dr. David R. Hawkins M.D. PhD.

David R. Hawkins was een beroemde Amerikaanse Psychiater (die zijn leven lang trouwens ook Zen Boedhist was) en zelf het gehele pad van Verlichting heeft bewandeld. Hij heeft daar vele boeken over geschreven. Het bekendste is wellicht 'Letting Go' waarin hij een techniek doceert die blokkades kan opheffen. Tevens heeft hij de Bewustzijnsschaal in kaart gebracht, waarin duidelijk wordt dat het gedrag van ieder mens bepaald wordt door het energieveld waarin hij/zij zich bevindt.

Is het een spirituele groep?

Als je spiritueel vertaalt als zijnde 'naar binnen gericht zijn' en openstaat voor het idee van een Hogere Waarheid? Dan, ja!

Ik heb niets met religie? Is het dan wel geschikt voor mij?

Ja, het is voor iedereen geschikt. Zelfs voor de absolute atheïst. Volgens het model van Hawkins neemt, naarmate je stijgt in bewustzijn, de interesse in een Hoger Bewustzijn (Het Universum, de Bron, een Hogere Macht, Het Ene, Het Absolute, God, Buddha, Krisna) vanzelf toe. Of je wilt of niet...