Studie Groepen voor Blijheid

De School voor Blijheid Studie Groep

De School voor Blijheid Studie Groep komt maandelijks (elke tweede zaterdag  van de maand van 10.30-12.00 uur) bij elkaar bij Hit it Happiness aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. De Studie Groep wordt gefaciliteerd door de Pret Club. Om deel te nemen zou je dus lid moeten worden van de Pret Club. 

Middels onderstaande button kun je nu meteen lid worden. Je kunt vervolgens inloggen bij dePretClub.nl en je bij de Agenda aanmelden voor de eerstvolgende bijeenkomst.
Om de kosten hoef je het niet te laten. Voor slechts negen euro en zesendertig cent per maand ben je al lid. 

Veel gestelde vragen

Meteen antwoord op al je vragen? Bekijk hieronder de FAQ's

School voor Blijheid Studie Groep - FAQ's

Voor wie is de Studie Groep geschikt?

Deze School voor Blijheid Studie Groep is geschikt voor mensen die op enige wijze een soort van 'vastgelopen' zijn in hun huidig bestaan en op zoek zijn naar oplossingen, antwoorden, blijheid, verlichting van leven. De lessen van Dr. David R. Hawkins leren ons dat we daarvoor bereid moeten zijn om 'naar binnen te keren' en om het niet (meer) buiten onszelf te zoeken.

Wie is Dr. David R. Hawkins M.D. PhD.

David R. Hawkins was een beroemde Amerikaanse Psychiater (die zijn leven lang trouwens ook Zen Boedhist was) en zelf het gehele pad van Verlichting heeft bewandeld. Hij heeft daar vele boeken over geschreven. Zijn bekendste is wellicht 'Letting Go' waarin hij een techniek doceert die blokkades kan opheffen. Tevens heeft hij de Bewustzijnsschaal in kaart gebracht, waarin duidelijk wordt dat het gedrag van ieder mens bepaald wordt door het energieveld waarin hij/zij zich bevindt.

Het is dus een Spirituele Groep?

De betekenis van spiritueel is 'naar binnen gericht zijn'. Dus, ja. Dat klopt.

Moet je gelovig zijn om deel te kunnen nemen?

Nee, dat hoeft niet. Volgens het model van Hawkins neemt, naarmate je stijgt in bewustzijn, de interesse in een Hoger Bewustzijn (de Bron, Het Universum, Het Ene, Het Absolute, God, Buddha, Krisna) vanzelf toe.