Start hier

Start met dit boek

Als je - net als ik - je boekenkast gevuld hebt met tal van zelf-hulpboeken, zal je er ongetwijfeld je buik van vol hebben. Heb je tal van adviezen opgevolgd, maar ben je uiteindelijk geen steek verder gekomen. 

Ik was er helemaal klaar mee totdat ik struikelde over dit boek 'Letting go- The Pathway of Surrender' van David R. Hawkins. Het boek gaf antwoord op al mijn vragen. En niet alleen dat. Het gaf me ook een middel om voor eens en altijd afscheid te nemen van (onbewuste) schuldgevoelens, schaamte, onverschilligheid, verdriet, angsten, verlangens, boosheid en trots. Je wilt niet weten wat een (letterlijke) verlichting dat geeft! Trouwens, in een tijd waarin we amper nog weten wat je wel of niet kunt geloven is dit boek een verademing. Het spreekt over een hogere waarheid die je alleen subjectief kunt ervaren. En dat is precies mijn ervaring. Wat een verademing is dat?!

Wat mij betreft heb je een School voor Blijheid helemaal niet nodig. Gewoon dit boek kopen en er helemaal voor gaan. Wat voor problemen je ook denkt te hebben: ze zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Om het je gemakkelijk te maken heb ik een button toegevoegd om het boek direct te bestellen. Ik hoop dat het je gaat brengen wat het mij heeft gebracht. Veel succes ermee!

Hoe kan ik helpen?

Denk je toch wel wat hulp te kunnen gebruiken? Dan hoop ik je met onderstaande diensten blij te maken.

Online diensten

Dagelijkse overdenking

Iets is beter dan niets. Met elke dag een overdenking in je mailbox ben je in ieder geval van start. Verken en ontdek dat je er na verloop van tijd de vruchten van gaat plukken. 

Wekelijkse les

De boeken en lessen van David R. Hawkins zijn best wel pittig te noemen. Vooral je nog niet zo bekend met innerlijke en spiritueel werk. Gerard verstaat de kunst om deze zware kost luchtig en toegankelijk te maken in een wekelijkse les vol met tips en tricks.

Nederlandse vertaling

Het grootste nadeel van de boeken van David R. Hawkins is dat ze niet vertaald zijn in het Nederlands. Gerard heeft daarom de moeite genomen om drie van zijn boeken volledig te vertalen in het Nederlands, zodat jij - ook als je niet zo goed bent in Engels - zelf aan de slag kan gaan met de lessen van Hawkins.

Offline diensten 

Meer weten? Bezoek me dan in mijn 'school' aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. Elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is er een inloopochtend. Maak je me blij mee!